Canon PIXMA MP250 musteiden hintavertailu

Canon PIXMA MP250

Canon PIXMA MP250 on monipuolinen ja edullinen monitoimilaite, joka sopii täydellisesti kotikäyttöön. Tämä pienikokoinen laite mahdollistaa laadukkaiden valokuvien, asiakirjojen ja verkkosisältöjen tulostamisen, kopioinnin ja skannauksen kätevästi samalla laitteella. PIXMA MP250 on erinomainen valinta erityisesti aloitteleville käyttäjille, opiskelijoille ja perheille, jotka kaipaavat helppokäyttöistä ja tehokasta ratkaisua päivittäisiin tulostustarpeisiin.

Laite tarjoaa vaikuttavan tulostusnopeuden; 7,0 mustavalkosivua ja 4,8 värisivua minuutissa ISO-standardin mukaan, joten voit luottaa nopeaan ja sujuvaan tulostukseen. Canonin patentoima FINE-tekniikka yhdessä 2 pikolitran mustepisaroiden kanssa takaa erinomaisen tulostuslaadun 4 800 x 1 200 dpi:n tarkkuudella. Tämä teknologia mahdollistaa tarkkojen ja yksityiskohtaisten valokuvien sekä selkeän tekstintulostuksen.

PIXMA MP250 sisältää myös älykkäitä ominaisuuksia, kuten Easy-WebPrint EX -ohjelmiston, joka helpottaa verkkosisällön leikkaamista, muokkaamista ja tulostamista. Auto Photo Fix II -ohjelmisto korjaa automaattisesti yleisimmät kuvien virheet, kuten alivalotuksen ja punasilmäisyyden, parantaen tulostettavien kuvien laatua. Lisäksi 600 dpi:n CIS-skanneri tuottaa erittäin tarkkoja skannauksia, ja automaattinen skannaustila optimoi skannausasetukset dokumentin tai kuvan mukaan.

Käyttömukavuutta lisää nopea käynnistysaika, jonka ansiosta laite on tulostusvalmis muutamassa sekunnissa, sekä automaattisesti avautuva paperinluovutustaso, joka tekee tulosteiden noutamisesta vaivatonta. ChromaLife100+ -järjestelmä varmistaa, että tulostamasi kuvat säilyvät kauniina ja eloisina pitkään, kun käytät Canonin alkuperäisiä musteita ja valokuvapapereita.

Canon PIXMA MP250 on siis kustannustehokas, helppokäyttöinen ja luotettava ratkaisu kaikkiin kotitulostuksen tarpeisiin, yhdistäen korkean laadun ja nopeuden käyttäjäystävällisessä paketissa.

Tältä sivulta löydät alkuperäiset mustekasetit Canon PIXMA MP250 tulostimeen sekä vertailet helposti niiden hinnat useissa nettikaupoissa.

Canon PG-510 musta, 220 sivua

Canon PG-512 musta, 401 sivua

Canon CL-511 kolmiväri, 244 sivua

Canon CL-513 kolmiväri, 349 sivua

Canon PG-510/CL-511 säästöpakkaus, 220+244 sivua