Brother LC223VALBPDR Säästöpakkaus (4 väriä) hintavertailu

Brother LC223VALBPDR Säästöpakkaus (4 väriä)

Säästöpakkaus, joka sisältää kaikki tulostinvalmistajan alkuperäistä neljä värikasettia: syaani, keltainen, magenta ja musta. Yhteensopiva seuraavien tulostinmallien kanssa: DCP-J4120DW, DCP-J562DW, MFC-J4620DW, MFC-J480DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW ja MFC-J680DW. Riittää noin 500 A4-sivun tulostamiseen.

Tuotenumero: Brother LC223VALBPDR.

Päivän edullisimman hinnan 87.95 € tarjoaa Finink.

Vertaa tuotteen Brother LC223VALBPDR Säästöpakkaus (4 väriä) hintoja

Alta löydät Brother LC223VALBPDR Säästöpakkaus (4 väriä) mustekasetin tai värikasetin hinnat useissa verkkokaupoissa. Vertaile hintoja ja säästä.

Myyjä Tuotenimi Hinta Linkki
Finink Multipakkaus neljä väriä BR-LC223VALBPDR  € Osta »

Miksi kannattaa valita alkuperäismuste?

On olemassa useita erinomaisia syitä valita alkuperäinen muste- tai väriainekasetti tarvikemusteiden tai täyttöpakkauksien sijasta:

  1. Täydellinen yhteensopivuus. Alkuperäiset mustekasetit on suunniteltu erityisesti yhteensopiviksi tietyn tulostinmallin kanssa. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat saumattomasti tulostimesi kanssa, vähentäen yhteensopivuusongelmien riskiä. Alkuperäiset musteet täyttävät valmistajan tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit, mikä auttaa ehkäisemään mahdollisia vaurioita tulostimellesi ja varmistamaan korkealaatuiset tulosteet joka kerta.
  2. Erinomainen tulostuslaatu. Alkuperäiset mustekasetit on valmistettu tarjoamaan optimaalinen värintoisto ja tarkkuus, mikä on erityisen tärkeää ammattilaistason dokumenteille ja valokuvatulosteille. Ne takaavat tasaisen musteen levittymisen paperille, mikä ehkäisee tahriintumista ja epätasaista tulostusjälkeä.
  3. Luotettavuus ja kestävyys Alkuperäiset mustekasetit on suunniteltu kestämään pidempään ja toimimaan luotettavammin kuin yhteensopivat tarvikemusteet. Tämä tarkoittaa harvempia mustekasettien vaihtoja ja vähemmän huolta tulostimeesi liittyvistä ongelmista, säästäen sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä.
  4. Valmistajan takuu ja tuki. Ostamalla alkuperäisiä mustekasetteja saat käyttöösi valmistajan tarjoaman takuun ja asiakastuen. Tämä antaa lisää mielenrauhaa, sillä tiedät saavasi apua suoraan valmistajalta, jos kohtaat ongelmia tulostimesi kanssa.
  5. Ympäristöystävällisyys. Monet tulostinvalmistajat ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Valitsemalla alkuperäiset mustekasetit tuet näitä ponnisteluja, sillä useimmat alkuperäismusteet on valmistettu ympäristöä säästäen. Lisäksi alkuperäisille muste- ja värikaseteille tarjotaan valmistajan omia kierrätysohjelmia, jotka auttavat vähentämään jätettä ja edistämään kiertotaloutta.

Tietoa hintavertailusta

  • Mustevertailu.fi-sivustolla esitetyt hinnat päivittyvät automaattisesti kerran viikossa. Vaikka hintatiedot päivittyvät säännöllisesti ja usein on mahdollista, että tuotteen hinta on muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista, että tuote ja sen hinta on oikea, ja että tuote on yhteensopiva käyttämäsi tulostimen tai muun laitteen kanssa.
  • Hinnat eivät sisällä useimpien jälleenmyyjien verkkokaupoissa tilauksen koosta riippuvia mahdollisia toimituskuluja.
  • Tuotteen pakkaus voi poiketa kuvassa näkyvästä.
  • Hintavertailumme kattaa vain osan netin tulostinmustekaupoista.
  • Löysitkö virheen hintavertailusta? Teemme parhaamme pitääksemme vertailun tiedot mahdollisimman oikeina ja täsmällisinä. Voit ilmoittaa meille löytämästäsi virheestä sähköpostitse info@mustevertailu.fi, niin korjaamme asian pikimmiten. Kiitos!

Samankaltaisia tuotteita

Huomaa, että nämä tuotteet eivät välttämättä ole yhteensopivia samojen laitteiden kanssa kuin yllä oleva.

Hakutulokset

Brother LC223BK Musta

Brother LC223BK Musta

Brotherin alkuperäinen LC223BK musta värikasetti tarjoaa ensiluokkaisen tulostuslaadun ja luotettavuuden, joka on suunniteltu erityisesti yhteensopivaksi useiden Brother-tulostinmallien...

Hinta
alk. 20.56 €
Näytä kaupat
Brother LC223C Syaani

Brother LC223C Syaani

Brotherin alkuperäinen syaani väriainekasetti seuraaviin tulostimiin: DCP-J4120DW, DCP-J562DW, MFC-J4420DW, MFC-J4620DW, MFC-J4625DW, MFC-J480DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5625DW, MFC-J5720DW...

Hinta
alk. 13.64 €
Näytä kaupat
Brother LC223M Magenta

Brother LC223M Magenta

Brotherin alkuperäinen LC223M magenta värikasetti on erinomainen valinta, kun haluat varmistaa tulostimesi suorituskyvyn ja tulostuslaadun. Tämä kasetti on suunniteltu täydellisesti...

Hinta
alk. 16.00 €
Näytä kaupat