HP LaserJet Pro M12a musteiden hintavertailu

HP LaserJet Pro M12a

HP LaserJet Pro M12 -sarjan tulostimet tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja luotettavuutta kohtuulliseen hintaan, mikä tekee niistä älykkään valinnan niin koti- kuin pienillekin toimistoille. Sarjaan kuuluvat mallit HP LaserJet Pro M12a ja HP LaserJet Pro M12w, joista jälkimmäinen sisältää langattoman verkkoyhteyden, tarjoavat kompaktin koon, joka säästää tilaa työpisteelläsi samalla tarjoten teollisuuden johtajan luotettavan tulostuslaadun.

Nämä tulostimet tuottavat terävää mustaa tekstiä aina kun niitä tarvitset, kiitos HP:n alan johtavan lasertulostusteknologian. Ne tukevat jopa 18 sivun minuuttinopeutta ja ensimmäinen sivu tulostuu alle 9,5 sekunnissa lepotilasta, joten et joudu odottamaan tulosteitasi. HP Auto-On/Auto-Off -teknologia auttaa säästämään energiaa, kun tulostinta ei käytetä.

HP LaserJet Pro M12w malli tukee monipuolisia langattomia tulostusratkaisuja, kuten HP ePrint, Google Cloud Print ja Mopria-sertifioitu tulostus, jotka mahdollistavat tulostamisen lähes mistä tahansa käyttämällä mobiililaitteita. Langattoman suoran tulostuksen ansiosta voit tulostaa mobiililaitteista ilman verkkoyhteyttä.

Tämä tulostinsarja on suunniteltu pieniin tiloihin, ja sen asentaminen ja käyttöönotto on vaivatonta mukana tulevan esiasennetun HP LaserJet -värikasetin ansiosta. Käyttämällä alkuperäisiä HP-värikasetteja varmistat, että tulostimesi toimii optimaalisesti ja tuottaa laadukkaita tulosteita joka kerta. HP LaserJet Pro M12 on täydellinen ratkaisu käyttäjille, jotka arvostavat nopeutta, tehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä tulostusratkaisuissaan.

Tältä sivulta löydät kaikki alkuperäiset musteet HP LaserJet Pro M12a -tulostimeesi sekä vertailet helposti niiden hinnat useissa nettikaupoissa.

HP 79A (CF279A) musta, 1 000 sivua