Tulostimesta tuntuu loppuvan muste aina silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Marssit lähimpään tietokoneliikkeeseen tai marketin toimistotarvikeosastolle ja pöyristyt, miten paljon muutaman millilitran mustepatruuna tai lasertulostimen värikasetti voikaan maksaa! Yksivärinenkin mustekasetti voi olla pahimmillaan kalliimpi kuin tulostin uutena. Monet taipuvat kuitenkin ostamaan kalliin musteen, koska tulostimessa on muita värejä vielä jäljellä, eikä tulostintakaan viitsi alkaa vaihtamaan uuteen.

Hintatietoinen kuluttaja vertailee tulostinmusteiden hintoja ensin internetissä, ja useimmat ovatkin valmiita lykkäämään hankintaa verkkokauppojen toimitusajan verran siitä yksinkertaisesta syystä, että musteet saa netistä usein toimituskuluineenkin halvemmalla. Tulostinmusteisiin erikoistuneet verkkokaupat tekevät suuria sisäänostoja suoraan valmistajilta, eikä niillä yleensä ole kalliita myymälätiloja tai isoa henkilöstöä. Tästä syystä ne voivat myydä tuotteita kuluttajille monia muita jälleenmyyjiä edullisemmin. Monet nettikaupat tarjoavat jopa ilmaisia mustekasetteja. Mistä oikein on kysymys ja onko ilmaista lounasta olemassa?

Tulostinmustekauppojen edullisesta kulurakenteesta huolimatta, nekin käyvät kovaa kilpailua keskenään. Yksi kilpailun keskeinen elementti on ilmaiseksi annettavat ns. sisäänheittotuotteet. Jokainen verkkokauppa haluaa juuri sinut asiakkaakseen – jos ei nyt hinnalla millä hyvänsä, niin ainakin yhden mustekasetin hinnalla. Kun ostat kaupasta ensimmäisen kerran, se saa sinut asiakkaakseen. Ensi kerralla saatat muistaa, mistä tilasit mustetta edellisellä kerralla ja oliko ostokokemuksesi hyvä ja onnistunut. Mikäli asiakkaaksi rekisteröityessäsi olet suostunut vastaanottamaan vielä “alennuksia ja huipputarjouksia”, saat varmasti sähköpostiisi muistutuksen, kun edellisestä ostoksestasi on kulunut sopiva aika. Verkkokaupat haluavat sitouttaa sinut palaamaan aina heille.

Alta löydät ilmaisia mustekasetteja tai muita ilmaistuotteita tarjoavia nettikauppoja, sekä tarjouksia koskevat ehdot ja rajoitukset.

Fininkiltä ilmaiskokeilu uusille asiakkaille

Finink ilmaiskokeilu uusille asiakkailleFinink on tuttu ja turvallinen suomalainen mustekauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman tulostintarvikkeita, monipuoliset maksutavat ja nopeat toimitukset jopa seuraavaksi päiväksi. Se tarjoaa uusille asiakkailleen yhden ilmaistuotteen, joka voi olla tulostinmallista riippuen joko musta tarvikepatruuna tai mikrokuituliina. Ilmaistuotteena ei voi saada esimerkiksi laservärikasettia tai alkuperäismustetta.

Selvittääksesi kumpaan kaupanpäälliseen olet oikeutettu, on sinun ensin etsittävä oman tulostimen malli sivustolta. Kun olet löytänyt oman tulostinmallisi sivun, vieritä ihan alas kohtaan “ilmaiskokeilu uusille asiakkaille” ja tarkista, saatko omalle tulostimellesi tarvikemustepatruunan vai mikrokuituliinan. Ilmainen musta mustepatruuna on saatavilla useimpiin Brotherin, Epsonin, Canonin mustesuihkutulostimiin. Muille merkeille ja lasetulostimille ilmaistuotteena voidaan tarjota joko mustekasetin täyttösarjaa tai mikrokuituista linssinpuhdistusliinaa. Voit valita vain yhden ilmaistuotteen tilaukseesi.

Ilmaistuotteen tilaaminen Fininkiltä ei sido minkäänlaiseen asiakkuuteen,  jatkotilauksiin tai sähköposti- tai muun mainonnan vastaanottamiseen. Voit tilata myös pelkän ilmaistuotteen.

Tilaa ilmaistuote tästä!

Huomaa, että vaikka tilaisit pelkän ilmaistuotteen, joudut maksamaan tilauksestasi normaalit postikulut alkaen 3,95 €/tilaus. Mikäli tilaat useampia tuotteita, on normaalitoimitus maksuton yli 30 euron tilauksille.

inkClubilta mustepatruuna tai valokuvapaperia hintaan 0 €

inkClub Mustepatruuna tai valokuvapaperia 0 €Ruotsalainen inkClub lienee yksi Suomenkin tunnetuimmista ja luotettavimmista tulostinmusteiden verkkokaupoista. Vuodesta 2000 toiminut yritys on sittemmin laajentanut valikoimaansa kattamaan myös muun muassa elektroniikkaa, lamppuja ja pölypusseja. InkClub tarjoaa uusille asiakkailleen mustepatruunan tai valokuvapaperia hintaan 0 €. Ilmaistuotteena ei voi saada alkuperäismustetta tai laservärikasettia.

Ilmainen tarvikepatruuna on saatavilla useimpiin Brother-, Canon- ja Epson-merkkisiin mustesuihkutulostimiin. Mikäli ilmaistuotetta ei löydy omaan tulostimeen, uudet asiakkaat voivat valita kaupantekijäisiksi valokuvapaperia.

Ilmaistuotteen löytäminen inkClubin verkkokaupasta voi olla hieman haastavaa, mutta näillä ohjeilla se onnistuu:

  1. Kirjoita tulostimen malli hakukenttään tai valitse merkki “Musteet ja laservärit” -valikon alta.
  2. Tulostimen sivulta löydät kaikki laitteeseen sopivat tuotteet. Mikäli tuoterivillä näkyy “0 €” -symboli, se on saatavilla ilmaiseksi. Huomaa, että ilmainen muste ei ole saatavilla läheskään kaikille tulostinmalleille.
  3. Lisää 0 €:n tuote ostoskoriisi ja tee ostokset loppuun.

Ilmaistuotteen löytäminen inkClubin verkkokaupasta

Ilmaistuotetarjouksen voi hyödyntää vain kerran, joten sen lunastaminen edellyttää rekisteröitymistä palveluun. Ilmaistarjousta ei tarvitse kuitenkaan välttämättä hyödyntää ensimmäisellä tilauskerralla.

Tilaa ilmainen muste tai valokuvapaperia tästä!

Huomaa, että inkClubilla on kiinteä toimitusmaksu 4,95 €/tilaus, jonka joudut maksamaan, vaikka tilaisit vain ilmaistuotteen. Säästääksesi toimituskuluissa, kannattaa tilata kerralla enemmän.

Mustekasetti.comista tarvikemuste tai täyttösarja hintaan 0 €

Mustekasetti.com Mustetta hintaan 0 €Mustekasetti.com on Fininkin tavoin erittäin tunnettu suomalainen tulostintarvikkeiden verkkokauppa, joka on palvellut jo yli 175 000 tyytyväistä asiakasta. Myös se tarjoaa uusille asiakkailleen yhden (1) ilmaisen tuotteen, joskin valikoima on melko suppea. Tätä kirjoitettaessa tarjolla on vain 11 tuotetta, joten todennäköisyys löytää juuri omaan tulostimeen sopiva kasetti on hyvin pieni. Uuden asiakkaan etutuotteista löytyy kuitenkin muutamia suosittuja Canonin ja Epsonin tarvikekasetteja sekä musta- ja kolmivärinen Universal-täyttösarja.

Ilmaistuotteen voi tilata vain kerran/talous. Sen tilaaminen ei sido asiakkuuteen tai jatkotilauksiin, eikä se edellytä muiden tuotteiden tilaamista samalla. Huomaa kuitenkin, että Mustekasetti.comin toimituskulut ovat toimitustavasta riippuen alkaen 5,90 €/tilaus.

Katso valikoima ja tilaa tuote hintaan 0 € tästä!