Brother LC221C Syaani hintavertailu

Brother LC221C Syaani

Brother LC221C on tulostinvalmistajan alkuperäinen syaani värikasetti, joka on suunniteltu tarjoamaan täydellinen yhteensopivuus Brother DCP-J562DW-, MFC-J480DW- ja MFC-J680DW-tulostimien kanssa. Tämä värikasetti tarjoaa noin 260 A4-sivun tulostuskapasiteetin 5 % peittoasteella, mikä tekee siitä luotettavan ja kustannustehokkaan valinnan erilaisiin tulostustarpeisiin.

Alkuperäisenä Brother-värikasettina LC221C takaa korkealaatuisen ja tarkan tulostusjäljen jokaisella tulostuskerralla. Kasetti on suunniteltu minimoimaan hukkatulosteet, mikä säästää sekä paperia että aikaa, ja varmistaa, että tulosteesi ovat aina teräviä ja tarkkoja ensimmäisestä sivusta viimeiseen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niin koti- kuin toimistokäyttöön.

Brotherin LC221C-värikasetti ilmoittaa tulostimelle jäljellä olevan musteen määrän, mikä auttaa optimoimaan tulostustyöt ja vähentämään yllättäviä keskeytyksiä. Alkuperäisen värikasetin käyttäminen myös vähentää tulostusongelmien, kuten tukosten, riskiä ja varmistaa tulostimen parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Vaikka netistä saattaa löytää halvempia, ei-alkuperäisiä tarvikevärejä, vain alkuperäisen LC221C-värikasetin käyttäminen takaa, että tulostimesi toimii niin nopeasti ja tehokkaasti kuin sen on suunniteltu toimivan. Brotherin alkuperäisten värikasettien käyttäminen on ainoa tapa varmistaa, että tulostimesi säilyttää korkean tulostuslaatunsa ja luotettavuutensa.

Brother LC221C syaani värikasetti on luotettava ja tehokas valinta kaikille, jotka arvostavat korkeaa tulostuslaatua ja luotettavuutta. Tämä värikasetti on suunniteltu erityisesti Brother-tulostimille, tarjoten erinomaista suorituskykyä ja pitkäkestoisuutta jokaisella tulostuskerralla.

Yhteensopiva seuraavien mallien kanssa:

 • Brother DCP-J562DW
 • Brother MFC-J480DW
 • Brother MFC-J680DW

Tuotenumero: Brother LC221C.

Päivän edullisimman hinnan 13.95 € tarjoaa Finink.

Vertaa tuotteen Brother LC221C Syaani hintoja

Alta löydät Brother LC221C Syaani mustekasetin tai värikasetin hinnat useissa verkkokaupoissa. Vertaile hintoja ja säästä.

Miksi kannattaa valita alkuperäismuste?

On olemassa useita erinomaisia syitä valita alkuperäinen muste- tai väriainekasetti tarvikemusteiden tai täyttöpakkauksien sijasta:

 1. Täydellinen yhteensopivuus. Alkuperäiset mustekasetit on suunniteltu erityisesti yhteensopiviksi tietyn tulostinmallin kanssa. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat saumattomasti tulostimesi kanssa, vähentäen yhteensopivuusongelmien riskiä. Alkuperäiset musteet täyttävät valmistajan tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit, mikä auttaa ehkäisemään mahdollisia vaurioita tulostimellesi ja varmistamaan korkealaatuiset tulosteet joka kerta.
 2. Erinomainen tulostuslaatu. Alkuperäiset mustekasetit on valmistettu tarjoamaan optimaalinen värintoisto ja tarkkuus, mikä on erityisen tärkeää ammattilaistason dokumenteille ja valokuvatulosteille. Ne takaavat tasaisen musteen levittymisen paperille, mikä ehkäisee tahriintumista ja epätasaista tulostusjälkeä.
 3. Luotettavuus ja kestävyys Alkuperäiset mustekasetit on suunniteltu kestämään pidempään ja toimimaan luotettavammin kuin yhteensopivat tarvikemusteet. Tämä tarkoittaa harvempia mustekasettien vaihtoja ja vähemmän huolta tulostimeesi liittyvistä ongelmista, säästäen sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä.
 4. Valmistajan takuu ja tuki. Ostamalla alkuperäisiä mustekasetteja saat käyttöösi valmistajan tarjoaman takuun ja asiakastuen. Tämä antaa lisää mielenrauhaa, sillä tiedät saavasi apua suoraan valmistajalta, jos kohtaat ongelmia tulostimesi kanssa.
 5. Ympäristöystävällisyys. Monet tulostinvalmistajat ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Valitsemalla alkuperäiset mustekasetit tuet näitä ponnisteluja, sillä useimmat alkuperäismusteet on valmistettu ympäristöä säästäen. Lisäksi alkuperäisille muste- ja värikaseteille tarjotaan valmistajan omia kierrätysohjelmia, jotka auttavat vähentämään jätettä ja edistämään kiertotaloutta.

Tietoa hintavertailusta

 • Mustevertailu.fi-sivustolla esitetyt hinnat päivittyvät automaattisesti kerran viikossa. Vaikka hintatiedot päivittyvät säännöllisesti ja usein on mahdollista, että tuotteen hinta on muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista, että tuote ja sen hinta on oikea, ja että tuote on yhteensopiva käyttämäsi tulostimen tai muun laitteen kanssa.
 • Hinnat eivät sisällä useimpien jälleenmyyjien verkkokaupoissa tilauksen koosta riippuvia mahdollisia toimituskuluja.
 • Tuotteen pakkaus voi poiketa kuvassa näkyvästä.
 • Hintavertailumme kattaa vain osan netin tulostinmustekaupoista.
 • Löysitkö virheen hintavertailusta? Teemme parhaamme pitääksemme vertailun tiedot mahdollisimman oikeina ja täsmällisinä. Voit ilmoittaa meille löytämästäsi virheestä sähköpostitse info@mustevertailu.fi, niin korjaamme asian pikimmiten. Kiitos!

Samankaltaisia tuotteita

Huomaa, että nämä tuotteet eivät välttämättä ole yhteensopivia samojen laitteiden kanssa kuin yllä oleva.

Hakutulokset

Brother LC221BK Musta

Brother LC221BK Musta

Musta mustekasetti, joka riittää noin 260 A4-sivun tulostamiseen. Tämä mustepatruuna on yhteensopiva seuraavien Brother-tulostimien kanssa: DCP-J562DW, MFC-J480DW ja MFC-J680DW.

Tuotenumero:...

Hinta
alk. 17.35 €
Näytä kaupat
Brother LC221M Magenta

Brother LC221M Magenta

Brother LC221M on alkuperäinen magenta mustekasetti, joka on suunniteltu Brother-tulostimien korkealaatuiseen ja luotettavaan tulostukseen. Tämä 3,9 ml kasetti riittää noin 260...

Hinta
alk. 11.72 €
Näytä kaupat
Brother LC221Y Keltainen

Brother LC221Y Keltainen

Tulostinvalmistajan alkuperäinen keltainen värikasetti LC221Y, joka riittää noin 260 A4-sivun tulostamiseen. Yhteensopiva seuraavien Brother-tulostimien kanssa: DCP-J562DW, MFC-J480DW ja MFC-J680DW.

Tuotenumero:...

Hinta
alk. 13.95 €
Näytä kaupat