Brother LC221M Magenta hintavertailu

Brother LC221M Magenta

Brother LC221M on alkuperäinen magenta mustekasetti, joka on suunniteltu Brother-tulostimien korkealaatuiseen ja luotettavaan tulostukseen. Tämä 3,9 ml kasetti riittää noin 260 A4-sivun tulostamiseen ISO/IEC 24711 -standardin mukaan, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan sekä koti- että toimistokäyttöön.

Brother LC221M -värikasetti on yhteensopiva seuraavien Brother-tulostimien kanssa: DCP-J562DW, MFC-J480DW ja MFC-J680DW. Käyttämällä alkuperäisiä Brother-mustekasetteja, varmistat, että tulosteesi ovat aina teräviä ja tarkkoja. Lisäksi alkuperäiset kasetit ilmoittavat tulostimelle mustepinnan tason, mikä auttaa hallitsemaan musteen kulutusta tehokkaammin.

Alkuperäiset Brother-mustekasetit tarjoavat useita etuja verrattuna ei-alkuperäisiin tarvikeväreihin. Ne takaavat, että tulostimesi toimii niin nopeasti ja tehokkaasti kuin sen on tarkoitettu toimivan, mikä vähentää hukkatulosteiden määrää ja säästää siten paperia, aikaa ja rahaa. Brotherin alkuperäiset värikasetit myös varmistavat, että tulostimesi takuuaika pysyy voimassa.

Valitsemalla Brotherin magenta LC221M -värikasetin, voit luottaa siihen, että saat tasalaatuisia ja kestäviä tulosteita joka kerta. Tämä kasetti on täydellinen ratkaisu, kun tarvitset korkealaatuisia tulosteita Brother-tulostimillasi.

Yhteensopiva seuraavien mallien kanssa:

 • Brother DCP-J562DW
 • Brother MFC-J480DW
 • Brother MFC-J680DW

Tuotenumero: LC221M, LC-221M.

Päivän edullisimman hinnan 11.72 € tarjoaa Proshop.

Vertaa tuotteen Brother LC221M Magenta hintoja

Alta löydät Brother LC221M Magenta mustekasetin tai värikasetin hinnat useissa verkkokaupoissa. Vertaile hintoja ja säästä.

Miksi kannattaa valita alkuperäismuste?

On olemassa useita erinomaisia syitä valita alkuperäinen muste- tai väriainekasetti tarvikemusteiden tai täyttöpakkauksien sijasta:

 1. Täydellinen yhteensopivuus. Alkuperäiset mustekasetit on suunniteltu erityisesti yhteensopiviksi tietyn tulostinmallin kanssa. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat saumattomasti tulostimesi kanssa, vähentäen yhteensopivuusongelmien riskiä. Alkuperäiset musteet täyttävät valmistajan tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit, mikä auttaa ehkäisemään mahdollisia vaurioita tulostimellesi ja varmistamaan korkealaatuiset tulosteet joka kerta.
 2. Erinomainen tulostuslaatu. Alkuperäiset mustekasetit on valmistettu tarjoamaan optimaalinen värintoisto ja tarkkuus, mikä on erityisen tärkeää ammattilaistason dokumenteille ja valokuvatulosteille. Ne takaavat tasaisen musteen levittymisen paperille, mikä ehkäisee tahriintumista ja epätasaista tulostusjälkeä.
 3. Luotettavuus ja kestävyys Alkuperäiset mustekasetit on suunniteltu kestämään pidempään ja toimimaan luotettavammin kuin yhteensopivat tarvikemusteet. Tämä tarkoittaa harvempia mustekasettien vaihtoja ja vähemmän huolta tulostimeesi liittyvistä ongelmista, säästäen sekä aikaa että rahaa pitkällä aikavälillä.
 4. Valmistajan takuu ja tuki. Ostamalla alkuperäisiä mustekasetteja saat käyttöösi valmistajan tarjoaman takuun ja asiakastuen. Tämä antaa lisää mielenrauhaa, sillä tiedät saavasi apua suoraan valmistajalta, jos kohtaat ongelmia tulostimesi kanssa.
 5. Ympäristöystävällisyys. Monet tulostinvalmistajat ovat sitoutuneet ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Valitsemalla alkuperäiset mustekasetit tuet näitä ponnisteluja, sillä useimmat alkuperäismusteet on valmistettu ympäristöä säästäen. Lisäksi alkuperäisille muste- ja värikaseteille tarjotaan valmistajan omia kierrätysohjelmia, jotka auttavat vähentämään jätettä ja edistämään kiertotaloutta.

Tietoa hintavertailusta

 • Mustevertailu.fi-sivustolla esitetyt hinnat päivittyvät automaattisesti kerran viikossa. Vaikka hintatiedot päivittyvät säännöllisesti ja usein on mahdollista, että tuotteen hinta on muuttunut edellisen päivityksen jälkeen. Varmista, että tuote ja sen hinta on oikea, ja että tuote on yhteensopiva käyttämäsi tulostimen tai muun laitteen kanssa.
 • Hinnat eivät sisällä useimpien jälleenmyyjien verkkokaupoissa tilauksen koosta riippuvia mahdollisia toimituskuluja.
 • Tuotteen pakkaus voi poiketa kuvassa näkyvästä.
 • Hintavertailumme kattaa vain osan netin tulostinmustekaupoista.
 • Löysitkö virheen hintavertailusta? Teemme parhaamme pitääksemme vertailun tiedot mahdollisimman oikeina ja täsmällisinä. Voit ilmoittaa meille löytämästäsi virheestä sähköpostitse info@mustevertailu.fi, niin korjaamme asian pikimmiten. Kiitos!

Samankaltaisia tuotteita

Huomaa, että nämä tuotteet eivät välttämättä ole yhteensopivia samojen laitteiden kanssa kuin yllä oleva.

Hakutulokset

Brother LC1000M Magenta

Brother LC1000M Magenta

Tulostinvalmistajan alkuperäinen magenta mustekasetti, joka sopii seuraaviin malleihin: DCP-130C, DCP-330C, DCP-350C, DCP-357C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-750CW, DCP-770CW, MFC-240C, MFC-440CN, MFC-465CN,...

Hinta
alk. 16.93 €
Näytä kaupat
Brother LC1100HYM Magenta

Brother LC1100HYM Magenta

Brotherin virallinen magenta mustepatruuna, joka riittää noin 750 A4-sivun tulostamiseen ja toimii täydellisesti yhteen seuraavien Brother-tulostimien kanssa: DCP-6690CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW,...

Hinta
alk. 18.91 €
Näytä kaupat
Brother LC1100M Magenta

Brother LC1100M Magenta

Tulostinvalmistajan alkuperäinen magenta mustekasetti, joka toimii seuraavissa malleissa: DCP-383C, DCP-385C, DCP-387C, DCP-395CN, DCP-585CW, DCP-J715W, DCP-6690CW, MFC-490CW, MFC-J615W, MFC-790CW,...

Hinta
alk. 12.98 €
Näytä kaupat